nieuws  voorpagina | archief | volg ons via mastodon.social/@zwartekat Instagram Spotify Twitter Mastodon Facebook Youtube
Nieuws

Nieuwe comedyserie In Den Gulden Draeck

In Den Gulden Draeck is een nieuwe comedyserie die vanaf 9 januari wekelijks is te zien op HumorTV, om 22.30 uur.

Een gloednieuwe fantasy sitcom, geschreven door Emilio Guzman en Thijs van Domburg, over een groep avonturiers die wekelijks op queeste gaanen aan het eind van de week vergaderen. Die vergaderingen, daar draait het allemaal om. Evaluaties, jaarverslagen en natuurlijk die oh, zo belangrijke rondvraag.

De avonturiers die wekelijks in Herberg Den Gulden Draeck zijn: de bureaucratische halfling Theuderic Achtervoet (Jan-Paul Buijs), de over het paard getilde elf Cornolas Rhaec’var (Korneel Evers), de cynische dwerg Donwald Baardhelm (Bas Hoeflaak), de machtige maar totaal gestoorde magiër Proculus de Pastelkleurige (Walter Crommelin), de talentloze ridder Arko Broek-Hazenberg (David Lucieer) en de nieuweling in het gezelschap, Jörgen de Jörgen uit Jörgen (Emilio Guzman).

Categorie: Op tv | Meer over: , , , , , , ,
Richard van Bilsen. Eindbaas Zwartekat.nl.