www.zwartekat.nl - Verzamelpunt voor cabaret en stand-up comedy
nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

Leids Cabaret Festival gaat van start

leidscabaretfestival-logoOp zondag vindt de eerste auditie voor het Leids Cabaret Festival in Scheltema Leiden. De volgende audities zijn op 19 en 26 januari. De toegang is gratis, inloop vanaf 13.00 uur. De presentatie bij de audities is net als vorig jaar in handen van Martijn Koning.

Uit alle auditanten worden door de organisatie de acht deelnemers van het festival gekozen. Zij spelen op 10 en 11 februari in de voorronden, in de hoop op een plek in de halve finale op 13 februari en de finale op 15 februari.

De kaartverkoop voor het 36e Leids Cabaret Festival start op maandag 13 januari om 12.00 uur via:
www.stadspodia.nl

Meer info:
www.leidscabaretfestival.nl

Categorie: Festivals | Meer over:
Richard van Bilsen. Eindbaas Zwartekat.nl.