nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

Cabaret en kleinkunst op Spotify

Deze week Nederlandse cabaret en kleinkunst.

Zo hebben we alle albums van Theo Maassen en het debuut-album van kleinkunstenares Veronique Sodano toegevoegd. Plus de playlist van Gerard van Maasakkers aangevuld met het album dat hij met het Magogo Kamerorkest maakte.
Zwartekat.nl op Spotify

Spotify is een muziekdienst waar een gigantisch grote hoeveelheid muziek te beluisteren is. Naast de betaalde toegang is er ook een gratis variant waarbij je tussen de nummers door een reclameboodschap hoort. Inmiddels hebben we van zo’n 542 artiesten afspeellijsten gemaakt waarmee je honderden verschillende albums kunt beluisteren.

Zwartekat.nl is ook actief op Twitter en Facebook. Volg ons!
Zwartekat.nl op Twitter
Zwartekat.nl op Facebook

Categorie: Multimedia | Meer over: , , ,
Richard van Bilsen. Eindbaas Zwartekat.nl.