nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

Terugluisteren: Nilgün Yerli, Kasper van Kooten, verboden humor, Ivo de Wijs, Jasper van Kuijk, Haagse humor, Anne van Veen, Koningshuissatire, Mylou Frencken

Nilgün Yerli bij De Taalstaat over haar nieuwe programma ‘Onbeperkt genieten’.
25 jan 2014

Kasper van Kooten bij Radio Een Vandaag over zijn nieuwe ‘cabaroman’ Karakters.
24 jan 2014

In museum Gevangenpoort in Den Haag is de tentoonstelling ‘Verboden humor’ te zien, met onder andere aandacht voor schrijver Jacob Campo Weyerman. Hij werd in 1739 in de gevangenis gegooid wegens zijn satirische aanvallen op vooraanstaande personen. Inge ter Schure struint voor het radioprogramma Nooit meer slapen door de gevangenis en de tentoonstelling met Jan Bruggeman van de Stichting Jacob Campo Weyerman.
21 jan 2014

Ivo de Wijs bij Twee dingen over de magie van het boek.
21 jan 2014

Jasper van Kuijk te gast bij Opium op 4.
20 jan 2014

Aan de vooravond van de gemeenteraadverkiezingen en op steenworp afstand van het Binnenhof toont het Haags Historisch Museum een nieuwe tentoonstelling: Haagse Humor, Spotten met de politiek. Directeur Marco van Baalen liep met het radioprogramma Radio Een Vandaag langs persiflages van politici die door de jaren heen op tv zijn verschenen.
20 jan 2014

Anne van Veen te gast bij Opium op 4.
17 jan 2014

Ivo Nieuwenhuis, onderzoeker aan de Universiteit van Amsterdam, promoveerde op satire eind 18e eeuw. Hij laat in De Nieuws BV zien dat de spot drijven met de politiek en het koningshuis van alle tijden is.
17 jan 2014

Mylou Frencken bij Opium op 4.
14 jan 2014

Categorie: Multimedia | Meer over: , , , , , , , , ,
Richard van Bilsen. Eindbaas Zwartekat.nl.
Mastodon