www.zwartekat.nl - Verzamelpunt voor cabaret en stand-up comedy
nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

Thijs Maas en band wint finale Nekka-wedstrijd

Thijs Maas en band Nekka 2014

Thijs Maas heeft zaterdagavond de Nekka-wedstrijd gewonnen met zijn band bestaande uit Thijs Cuppen, Olaf Meijer en Klaas van Donkersgoed. Respectievelijk tweede en derde werden de eveneens Nederlandse Kiki Schippers en de Vlaamse Johannes Wannyn. De publieksprijs ging naar Wally en de technisch werklozen.

Als winnaar speelt Thijs Maas en band naast De Nieuwe Snaar op Nekka-Nacht 2014. En zal Maas samen met Kiki Schippers en Johannes Wannyn & Groep later dit jaar op tournee met gaan een theaterproductie Nekka: De kleine omloop.
www.nekka.be

Categorie: Festivals | Meer over: , , , , , , ,
Richard van Bilsen. Eindbaas Zwartekat.nl.