nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

Finale Griffioen Zuidplein Cabaret Festival aanstaande vrijdag

Vrijdagavond vindt in de Griffioen in Amstelveen de finale plaats van het Griffioen Zuidplein Cabaret Festival. Emiel van der Logt, Anne Neuteboom, Tom Montfrooy en Martijn Kardol strijden om de jury- en publieksprijs.

Het festival richt zich op het ontdekken van cabarettalent en wil hen een springplank bieden naar de grotere landelijke cabaretfestivals. Eerdere finalisten/winnaars waren o.a. Rene van Meurs (winnaar Cameretten 2012), Dara Faizi (winnaar Groninger Studenten Cabaret Festival 2010), Wouter Monden (winnaar Culture Comedy Award 2010) en Felix Heezemans (winnaar Culture Comedy Award 2011).
www.griffioenzuidpleincabaretfestival.nl

Categorie: Divers | Meer over: , , , ,
Richard van Bilsen. Eindbaas Zwartekat.nl.
Mastodon