nieuws  voorpagina | archief | volg ons via mastodon.social/@zwartekat Instagram Spotify Twitter Mastodon Facebook Youtube
Nieuws

Inschrijving 49e editie Cameretten vanaf 1 april

De inschrijving voor de 49e editie van Cameretten start op 1 april.

De selecties vinden plaats in Theater Walhalla en Theater Zuidplein in Rotterdam. Tijdens de selecties spelen de acts voor publiek en de selectiecommissie. De selectiecommissie kiest uiteindelijk negen acts uit die door gaan naar de halve finale in het Luxor Theater in Rotterdam. Maar voordat de halve finalisten in het oude Luxor Theater spelen, krijgen zij nog een workshopweekend en een aantal try-outs aangeboden.

Inschrijven kan tot 1 augustus. Voor meer informatie:
www.cameretten.nl

Categorie: Festivals | Meer over:
Richard van Bilsen. Eindbaas Zwartekat.nl.