nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

Berlage Huiskamerfestival – nieuw festival in Amsterdam

Op zondag 23 maart 2014 vindt de eerste editie van het Berlage Huiskamerfestival plaats in Amsterdam. Tijdens dit theaterfestival worden huiskamers en bijzondere locaties rondom de Amsteldijk en Berlagebrug omgetoverd tot mini theaters. Bezoekers zien drie voorstellingen van ieder 30 minuten. Tussen de optredens door krijgt het publiek een rondleiding langs de architectuur van Berlage en de Amsterdamse School.

CabaretduoYentl en De Boer (winnaars Wim Sonneveldprijs 2013), cabaretiere Yvonne van den Eeerenbeemt (halve finalist Amsterdams Kleinkunst Festival 2014) muzikaal duo Jéndela (hoogtepunten van de gezongen tango), klassiek duo Sophiko en Sebastiaan (sonate van César Franck voor cello en piano), Thomas de Bres & Albert van den Heuvel (onderdeel van WijkSafari Utrecht) en Stijn & Wolter (wervelend muziektheater) treden op.

Berlage Huiskamerfestival is een productie van Theater in Huis, eerder verantwoordelijk voor het Wilhelmina Huiskamerfestival, Festival Jan Eef en het Vondelfestival.

Voor meer informatie
www.berlagefestival.nl

Categorie: Festivals | Meer over:
Richard van Bilsen. Eindbaas Zwartekat.nl.