www.zwartekat.nl - Verzamelpunt voor cabaret en stand-up comedy
nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

Theaters in het nieuws

Theater Concordia in Enschede moet zodanig bezuinigen dat het besloten heeft geen voorstellingen meer te boeken. In het mooiste theatertje van Nederland komt een groot filmdoek te hangen en moet met filmhuisfilms gered worden. Diverse cabaretiers hebben zich via twitter uitgesproken tegen de sluiting.
RTV Oost: Mooiste theatertje van Enschede wordt filmzaal
Cabaretiers in actie voor theater Concordia

Het Werkteater in Amsterdam sluit op 30 april. Het Werkteater, dat veelvuldig werd gebruikt voor tv-programma’s als Kopspijkers, voelt zich weggepest door de eigenaren en zegt dat het moet wijken voor een hotel.
Parool: Werkteater gaat dicht en heft zichzelf op
Parool: Werkteater moet wijken voor hotel

De Stadsschouwburg Utrecht wordt verbouwd. De gemeente heeft op 10 april de benodigde vergunningen verleend. De gehele verbouwing gaat een jaar duren. Daarvan is de grote zaal drie maanden gesloten en wordt het grootste deel van de voorstellingen in de Blauwe Zaal verhuist naar RASA.
Renovatie Stadsschouwburg Utrecht

Categorie: Divers | Meer over: , ,
Richard van Bilsen. Eindbaas Zwartekat.nl.