nieuws  voorpagina | archief | volg ons via mastodon.social/@zwartekat Instagram Spotify Twitter Mastodon Facebook Youtube
Nieuws

COJONES: tv-satire met Erik van Muiswinkel, Mike en Thomas e.v.a.

COJONES is een nieuw satirisch tv-programma dat vanaf 17 mei wordt uitgezonden door de VARA. Het belooft ‘wekelijkse satire uit het hoofd en uit het hart. Geëngageerd TV amusement in de grote traditie van Farce Majeure, Kees en Wim, Kopspijkers en Business Class.’

Aan het programma werken mee: Erik van Muiswinkel als ankerman, Thomas van Luyn en Mike Boddé als muzikale ontregelaars, Owen Schumacher en Rob Urgert als commentatoren en Martijn Koning. Eindredacteur is Hans Riemens, met teksten van Edo Schoonbeek. Ook zullen o.a. Sanne Wallis de Vries, Niels van der Laan en Jeroen Woe bijdragen gaan leveren.

Op zaterdag 17 mei, 24 mei, 31 mei en 7 juni worden vanaf 15.00 uur in M-Lab te Amsterdam TV-opnamen gemaakt. Kaarten a € 5,- zijn verkrijgbaar via:
tickets.vara.nl/cojones

Erik van Muiswinkel: “Tien jaar geleden was Nederland af’. Nu moeten er een paar dingetjes gecorrigeerd worden: de opgewekte machteloosheid van onze leiders, het verwoeste onderwijslandschap, de schaamteloze bank- en beursjongens, de verziekte topsport, de verwarde kunstwereld, de misselijke boulevardcultuur en het matige centrale middenveld van het Nederlands Elftal. De hoofdrolspelers in al die kluchten zullen in COJONES stuk voor stuk hun vet krijgen. Niet alleen in Rotterdam spreken we Nederlands. Dat gebeurt eigenlijk overal in het land, als je er oor voor hebt. Dus die Spaanse COJONES mogen best met een dikke Hollandse J worden uitgesproken.”

Categorie: Op tv | Meer over: , , , , , , , , ,
Richard van Bilsen. Eindbaas Zwartekat.nl.