nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

Om Maarten – hommage aan Maarten van Roozendaal in De Kleine Komedie

Op maandag 20, dinsdag 21 en woensdag 22 oktober brengen Dionys Breukers, Marcel de Groot, Ricky Koole, Egon Kracht, Paul de Munnik, Theo Nijland, Wouter Planteijdt, Beatrice van der Poel, Meral Polat, Peter van Rooijen, Thomas Spijkerman en Thomas Verbogt het programma “Om Maarten” in De Kleine Komedie. Samengesteld en geregisseerd door zijn Eva Bauknecht. Na afloop wordt het boek Jij blijft bij mij gepresenteerd. Een unieke uitgave met verzameld werk van Maarten van Roozendaal, inclusief bladmuziek.

Voor meer:
– tickets

Categorie: Extra voorstelling | Meer over: , , , , , , , , , , , , ,
Cabagenda.nl: Alle cabaretvoorstellingen overzichtelijk op 1 website / Patrick: Vriendelijk technische gesprekspartner van Zwartekat.
Mastodon