nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

Finalisten Amsterdams Studenten Cabaret Festival bekend

Tim Nivard, Philip de Leeuwe en Frederique Arnold zijn de finalisten van de 21e editie van het Amsterdams Studenten Cabaret Festival. Nivard en De Leeuwe wonnen de halve finales en Arnold kreeg van de organisatie de wildcard. Op vrijdag 9 mei strijden zij in De Rode Hoed te Amsterdam op de jury- en publieksprijs.

Na de finalisten is er een gastoptreden van Javier Guzman. De presentatie is in handen van Tom Sligting.

Opgericht op 1 februari 1991 is het Amsterdams Studenten Cabaret Festival een springplank voor jong cabarettalent, georganiseerd door Amsterdamse studenten. Onder de eerdere winnaars zijn Pieter Derks, Merijn Scholten (De Partizanen), Poolvogel en Tim Fransen.
www.ascf.nl

Categorie: Festivals | Meer over: , , ,
Richard van Bilsen. Eindbaas Zwartekat.nl.