www.zwartekat.nl - Verzamelpunt voor cabaret en stand-up comedy
nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

Kort: Arie Koomen, Herman van Veen, Jörgen Raymann, Tijl Beckand, Eric Koller, Kasper van Kooten

Studenten van de opleiding Pedagogiek aan Windesheim in stellen het kind in nood centraal op het congres getiteld ‘Dag van het getroffen kind’. Deze dag staat in het teken van kinderen die te maken hebben met mishandeling, misbruik, (v)echtscheiding en/of het verlies van een ouder. Het gratis toegankelijke congres, interessant voor zowel professionals als studenten, vindt plaats op 20 juni en wordt opgeluisterd door optredens van Arie Koomen.
meer info
www.hetgetroffenkind.nl

Herman van Veen, Jörgen Raymann, Tijl Beckand, Eric Koller en het Koninklijk Conservatorium Orkest werken op 8 september mee aan een benefiet in de Koninklijke Schouwburg voor zwerfjongeren. De opbrengst van het Benefietgala is bestemd voor de Jongeren Academie Talent in Zich dat zich inzet voor zwerfjongeren in de regio Haaglanden.
meer info

Kasper van Kooten speelt één van de hoofdrollen in de verfilming van Ventoux, de bestseller van schrijver en Volkskrant-columnist Bert Wagendorp. In de film, die in het voorjaar van 2015 uitkomt, zullen ook Wilfried de Jong en Wim Opbrouck te zien zijn.
via: Volkskrant

Categorie: Divers | Meer over: , , , , ,
Richard van Bilsen. Eindbaas Zwartekat.nl.