www.zwartekat.nl - Verzamelpunt voor cabaret en stand-up comedy
nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

Bekendmaking nominaties Poelifinario en Neerlands Hoop

VSCD CabaretprijzenDe nominaties voor de Poelifinario – voor het beste programma van het afgelopen seizoen- en de Neerlands Hoop – voor die veelbelovende theatermaker(s) met het grootste toekomstperspectief – worden vanavond bekendgemaakt in het radioprogramma ‘Ha! Die Yora’ op Radio 2, tussen 20.00-21.00 uur.

De VSCD cabaretjury 2014 bestaat uit Jan Gras; voorzitter (directeur Agora Theater & congrescentrum), Joukje Akveld (journalist), Harry Kies (oud-cabaretproducent), Eveline Mol (programmeur, artistiek leider Caberetten), Pietie van Veen (programmeur) en Vivienne Ypma (directeur De Kleine Komedie).

De jury wordt ondersteund door een signaleringscommissie, bestaande uit: Katja Brenninkmeijer, Marijt Helmink, Frank Heijman, Keimpe de Jong, Wybrich Kaastra, Jeanne Kers, Simone Kratz, Ruud Kuper, Kim Muller, Ingrid Melman, Floor Nicolas en Rob van Wijk.

De uitreiking van de VSCD Cabaretprijzen vindt plaats op 7 september 2014 tijdens De Nederlandse Cabaretdagen in Den Bosch.

Categorie: Prijzenfestival | Meer over: , , ,
Richard van Bilsen. Eindbaas Zwartekat.nl.