www.zwartekat.nl - Verzamelpunt voor cabaret en stand-up comedy
nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

Kort: Alex Ploeg, Richard Groenendijk, Marc-Marie Huijbregts, Erik van Muiswinkel, Vincent Bijlo

Alex Ploeg bij de Volkskrant Nieuwsbreak over de waan van de dag.
25 juni 2014

Richard Groenendijk is vaste gast in de nieuwe reeks van Ranking the Stars. Ook Marc-Marie Huijbregts zal minimaal een aflevering aanschuiven. De presentatie is opnieuw in handen van Paul de Leeuw. Vanaf 20 juli op Nederland 3.

Vanmiddag werd op het Plein in Den Haag geprotesteerd voor een eerlijker kinderpardon. De demonstratie is georganiseerd door vijf organisaties die opkomen voor kinderen en vluchtelingen. Onder de aanwezigen waren cabaretiers Erik van Muiswinkel en Vincent Bijlo.
meer info

Categorie: Divers | Meer over: , , , ,
Richard van Bilsen. Eindbaas Zwartekat.nl.