www.zwartekat.nl - Verzamelpunt voor cabaret en stand-up comedy
nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

Philippe Geubels zoekt lookalikes

Philippe Geubels

Het management van Philippe Geubels is dringend op zoek naar lookalikes. Mannen (of vrouwen) worden opgeroepen om zich aan te melden. De allerbeste lookalikes vallen uiteraard in de prijzen en zijn o.a. welkom op één van de try-outs van Philippe Geubels op de Gentse Feesten in Vooruit. Er wordt een publieksprijs uitgereikt voor de meeste likes én een juryprijs.

Aanmelden kan via pers@pretpraters.be. Vergeet niet een foto toe te voegen. Meer info op:
www.geubelslookalikes.weebly.com

Inschrijven kan tot en met zondag 13 juli 2014. Op 15 juli 2014 worden de winnaars bekendgemaakt.

“Als je Philippe Geubels bent, heb je het maar al druk. Té druk. Een presentatie hier, een optreden daar en de man moet ook ooit eens slapen. Daarom gaan wij op zoek naar nóg Philippe Geubelsen. Die kunnen hem vervangen wanneer het nodig is.

Natuurlijk heeft een ‘Philippe Geubels van den Aldi’ ook zekere verplichtingen. Al op zaterdag 19 juli hebben we immers een Geubels nodig om in te vallen voor de echte. Een winnaar van onze wedstrijd moet die namiddag en avond dus zeker vrij zijn.”

Categorie: Divers | Meer over:
Richard van Bilsen. Eindbaas Zwartekat.nl.