nieuws  voorpagina | archief | volg ons via mastodon.social/@zwartekat Instagram Spotify Twitter Mastodon Facebook Youtube
Nieuws

The Daily Show komt met eigen podcast

De mensen achter The Daily Show komen met een eigen podcast, The Daily Show zonder Jon Stewart. Elke twee weken gesprekken met mensen achter de schermen van de populaire comedyshow. Alleen presentator Stewart zal niet te horen zijn.

In de eerste aflevering vertellen producer Sara Taksler en schrijver Jo Miller hoe je een item maakt over sexueel geweld op universiteitsterrein. Vervolgens een terugblik op 18 jaar Daily Show met schrijver J.R. Havlan. De presentatie is in handen van hoofdschrijver Elliott Kalan en correspondent Jessica Williams.
meer info

The Daily Show is een satirisch nieuwsprogramma van de Amerikaanse kabelzender Comedy Central. Onder leiding van presentator Jon Stewart ontwikkelde het programma een scherpe satirische kijken op politiek in het bijzonder. Ook toont het programma zich bij tijd en wijle een scherp criticaster van de échte nieuwsprogramma’s.

The Daily Show is elke dinsdag tot en met vrijdag om 19:00 te zien op Comedy Central Extra.

Categorie: International, Podcast | Meer over:
Richard van Bilsen. Eindbaas Zwartekat.nl.