www.zwartekat.nl - Verzamelpunt voor cabaret en stand-up comedy
nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

Eigen serie voor Martine Sandifort met Dokter Corrie

Dokter Corrie, gespeeld door Martine Sandifort, krijgt haar eigen programma bij de NTR. Vanaf januari te zien bij NPO Zapp. In ‘De Dokter Corrie Show’ beantwoordt ze kijkersvragen en praat ze met BN’ers over seksualiteit.

Voorheen was het een rubriek in het gestopte Schooltv-weekjournaal. Sommige ouders namen aanstoot tegen de expliciete en jolige manier waarover ze seksuele onderwerpen besprak. Dit zou uiteindelijk leiden tot kamervragen. De staatssecretaris had geen probleem met het programma.

Categorie: Op tv | Meer over: ,
Richard van Bilsen. Eindbaas Zwartekat.nl.