www.zwartekat.nl - Verzamelpunt voor cabaret en stand-up comedy
nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

Benefiet Theater Pepijn in Circustheater

Ook dit jaar wordt de Benefietavond voor Theater PePijn gespeeld in het AFAS Circustheater. Op 8 december staat het benefiet bovendien in het teken van de viering van het 50-jarige bestaan van Theater PePijn. Paul van Vliet, geestelijk vader van Theater PePijn, is de gastheer van de avond en Youp van ’t Hek, Louise Korthals en Pieter Derks hebben al toegezegd mee te doen.

De opbrengst van de Benefietavond wordt gebruikt om Theater PePijn te laten zijn wat het is: een kweekvijver voor jong talent en een try-out podium voor de grote artiesten. Artistiek gezien gaat het geweldig met het theater, maar om het theater ook in deze moeilijke tijden financieel gezond te houden organiseren Stichting Theaters Diligentia & PePijn jaarlijks een benefietvoorstelling.
meer info

Categorie: Divers | Meer over: , , , , ,
Richard van Bilsen. Eindbaas Zwartekat.nl.