www.zwartekat.nl - Verzamelpunt voor cabaret en stand-up comedy
nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

John Cleese in Carre

Op 21 oktober komt John Cleese naar Nederland om zijn nieuwe boek ‘Kortom… de autobiografie’ te promoten. In Koninklijk Theater Carré zal hij geïnterviewd worden over zijn boek en draagt hij een stuk voor.

In zijn autobiografie schrijft Cleese over zijn jeugd, over zijn ouders, over zijn middelbare school en over zijn tijd als rechtenstudent in Cambridge. Ook zijn schrijfwerk voor de BBC, zijn eerste producties op Broadway en het begin van de theatergroep Monty Python passeren de revue. Naast een persoonlijk levensverhaal geeft Cleese de lezer een inkijk in de artistieke en intellectuele omgeving waarin hij zich zijn leven lang heeft begeven.
meer info

Categorie: International, Van het boekenfront | Meer over: ,
Richard van Bilsen. Eindbaas Zwartekat.nl.