nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

Sean Lock komt naar Vlaanderen

De Britse comedian Sean Lock speelt op 23 januari in het Zuiderpershuis te Antwerpen met zijn nieuwste show ‘Sean Lock – Live’. De kaartverkoop is begonnen. Op dit moment is nog niet bekend of hij vervolgens ook in Nederland speelt.

Lock is een bekende naam onder de comedyliefhebbers. Niet alleen vanwege zijn inmiddels staat van dienst als comedian. Ook schreef en speelde hij in de veelgeprezen sitcom 15 Storey High. Tegenwoordig is hij vaste teamcaptain in de comedyquiz ‘8 out of 10 cats’ met Jimmy Carr.

In zijn shows vertelt Lock smakelijke anekdotes over alledaagse, hilarische situaties. Hij heeft een scherp oog voor het zien van het absurde in schijnbaar hele normale dingen, waarover hij vervolgens altijd wel een theorie blijkt te hebben.
meer info en kaarten

Categorie: International | Meer over:
Richard van Bilsen. Eindbaas Zwartekat.nl.