www.zwartekat.nl - Verzamelpunt voor cabaret en stand-up comedy
nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

Premièretijd: LOS Muziektheater, De Andersons, Reijn en Goed

Een overzicht van de premières deze week, met: LOS Muziektheater, De Andersons, Reijn en Goed.

LOS Muziektheater – Total LOS
Premiere: Rijswijkse Schouwburg in Rijswijk, 19 nov 2014

“In hun derde programma gaat dit knettergekke viertal niet gewoon LOS, ze gaan TOTAL LOS! De mens heeft een onnavolgbaar talent voor destructie: alles gaat kapot of raakt beschadigd. Gooi je het dan weg, of ga je het maken? Eén ding is zeker: de dames zijn niet bang om flink wat deuken op te lopen. Met hun indrukwekkende muzikaliteit en stemmen, prachtige teksten en fysieke uitspattingen zet LOS wederom een satirisch cabaretprogramma neer waarin ze met een flinke dosis humor zowel pikant en stout, als stoer en confronterend voor de dag komen. LOS provoceert erop los zonder grenzen te overschrijden en zal ook met dit nieuwste programma haar publiek weten te verbazen. “

Nog te zien tot en met 5 juni 2015.
speellijst

De Andersons – In gesprek met mijn moordenaar
Premiere: Stadsgehoorzaal in Leiden, 22 nov 2014

“Vergeet The Killing, vergeet Stieg Larsson; de meest opzienbarende Scandinavische thriller is echt gebeurd. Op 28 februari 1986 wordt de Zweedse premier Olof Palme neergeschoten. Hij is met zijn vrouw Lisbet onderweg naar huis na een avond uit in de bioscoop. Ondanks het feit dat het dossier inmiddels 128 meter lang is, 130 mensen uit zichzelf hebben bekend en er honderden verdachten en theorieën zijn is de moord vandaag de dag nog altijd niet opgelost. Muziektheatergezelschap De Andersons brengt in samenwerking met Arjen Lubach (script) de voorstelling ‘In gesprek met mijn moordenaar’, een muzikale thriller mét humor.”

Nog te zien tot en met 2 mei 2015.
speellijst

Reijn en Goed – The Friendshow
Premiere: Het Oude Raadshuis in Hoofddorp, 22 nov 2014

“In The Friendshow staat het gedrag van mensen voorop. En dan vooral het sociale gedrag. Over de koffiecorner in de supermarkt (he, gezéllig), naast een vreemde zitten in de trein, elkaar tegenkomen in het theater. Of onderhouden we gewoon liever contact via Whatsapp? Met koptelefoon op.”

Nog te zien tot en met 14 mei 2015.
speellijst

Categorie: Divers | Meer over: , , ,
Richard van Bilsen. Eindbaas Zwartekat.nl.