nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

Bianca Krijgsman wint International Emmy Award

Bianca Krijgsman heeft de International Emmy Award voor beste actrice gekregen voor haar rol in de televisiefilm De Nieuwe Wereld. Vannacht rond half vier werd dit bekendgemaakt in New York.

In De Nieuwe Wereld speelt Krijgsman schoonmaakster Mirte bij een asielzoekerscentrum. Ze is vastgeroest in haar patronen en probeert met haar baantje slechts te overleven. Dan arriveert Luc (Issako Sawadogo). Zijn levensverhaal is niet alleen verschrikkelijk, zodat Mirte haar situatie opnieuw moet beoordelen, maar hij confronteert haar ook met haar houding. Tijdens zijn tien dagen durende procedure wordt haar leven steeds verder losgewrikt.

Categorie: Prijzenfestival | Meer over: ,
Richard van Bilsen. Eindbaas Zwartekat.nl.