nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

Rich Hall komt naar Nederland en België

De Amerikaanse comedian Rich Hall komt in februari naar Nederland en België. Op 5 februari speelt hij in het Antwerpse Zuiderpershuis en op 8 februari bij Boom Chicago in Amsterdam.

De comedy-veteraan met zijn absurdistische en tegelijkertijd nuchtere humor zag zijn carriere in een stroomversnelling raken toen hij in 1998 het personage Otis Lee Crenshaw creëerde. Vanuit zijn nieuwe thuisland Engeland speelde hij grote shows over de gehele wereld. In zijn nieuwe show is hij weer geheel als zichzelf te zien.

In Engeland komt hij regelmatig op televisie. Naast zijn eigen BBC-show Rich Hall’s Fishing Show is hij te zien in panelshows als QI en Have I Got News for You. Een slecht bewaard geheim is dat de barman Mo uit The Simpsons om hem is gebaseerd.
kaarten Zuiderpershuis
kaarten Boom Chicago

Categorie: International | Meer over:
Richard van Bilsen. Eindbaas Zwartekat.nl.