www.zwartekat.nl - Verzamelpunt voor cabaret en stand-up comedy
nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

Halve finalisten Culture Comedy Award bekend

De halve finalisten van de twaalfde editie Culture Comedy Award zijn bekend. Een selectiecommissie heeft de volgende deelnemers voorgedragen: Rajko Disseldorp, Vanessa Jorissen, Mark Waumans, Jasper Posson (B), Jens Dendoncker (B) en Samir Fighil.

De 12e editie van de Culture Comedy Award, vindt plaats op vrijdag 30 januari (halve finale) en zaterdag 31 januari (finale) in het Parktheater in Eindhoven. Tijdens de halve finale kiest de jury drie talenten die door mogen naar de finale.

In 2003 werd de eerste Culture Comedy Award uitgereikt. Onder de winnaars zijn: Bart Cannaerts, Michael Van Peel, Wouter Monden, Felix Heezemans, Eric van der Woude en Lukas Lelie (die vorige week nog Humo’s Comedy Cup won).
www.comedyaward.nl

Categorie: Festivals | Meer over: , , , , , ,
Richard van Bilsen. Eindbaas Zwartekat.nl.