www.zwartekat.nl - Verzamelpunt voor cabaret en stand-up comedy
nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

Comedy Theater sluitingsdagboek

Het Comedy Theater in de Nes in Amsterdam moet sluiten en houdt een ‘afteldagboek’ bij.

Nog 10 dagen.

Brief van de Gemeente ontvangen:
Aan de bewoners van Nes 110. De eigenaar van de woning het pand aan Nes 110 laat het pand door een gerechtsdeuurwaarder ontruimen. Deze gerechtelijke ontruiming is gepland op 07-01-2015. Uw inboedel komt op de openbare weg te staan, dat mag niet zomaar. Dat is een regel in de Algemene Plaatselijke Verordering (APV). Volgens artikel 4.3 “voorwerpen of Stoffen op, aan of in de openbare weg” is het niet toegestaan om voorwerpen op de openbare weg te plaatsen zonder vergunning.

www.comedytheater.nl
eerdere berichtgeving

Categorie: Divers | Meer over:
Richard van Bilsen. Eindbaas Zwartekat.nl.