nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

In de media: Joost Van Hyfte, Sara Kroos, Stanley en de Menzo’s, Circus Treurdier, Karin Bloemen, Youp van ’t Hek, Sjaak Bral, Guido Weijers, Dolf Jansen, Jan Beuving, Daan van Eijk, Andre van Duin, Paul van Vliet, Arjen Lubach

‘In de media’: Zwartekat duikt de bladen in.

Dit keer met de beste voorstellingen van 2014 volgens Het Parool en Trouw. Recensies voor Dolf Jansen, Joost Van Hyfte, Sara Kroos, Stanley en de Menzo’s, Circus Treurdier, Karin Bloemen, Youp van ’t Hek, Sjaak Bral, Guido Weijers, Dolf Jansen, Jan Beuving en Daan van Eijk. En interviews met Andre van Duin, Paul van Vliet en Arjen Lubach.

De 10 beste cabaretvoorstellingen van 2014, volgens Het Parool: Claudia de Breij, Jeroen van Merwijk, Raf Walschaaerts, Freek de Jonge, Eva Crutzen, Henry van Loon, Vrijdag en Sandifort, Ali B, Emilio Guzman en Freek de Jonge.
24 dec 2014

De 5 beste cabaretvoorstellingen van 2014, volgens Trouw: Freek de Jonge, Wende Snijders (cabaret?), Emilio Guzman, Richard Groenendijk en Claudia de Breij.
23 dec 2014 (blendle)

Recensie van Dolf Jansen met ‘De nieuwsjager’ in Het Parool: “Engagement is prima, maar Dolf Jansen is te voorspelbaar” ★★
24 dec 2014

Recensie van Joost van Hyfte met ‘Gastroseksueel’ in De Standaard: “Koken met kolder ★★★★.
24 dec 2014 (blendle)

Massa-recensies Volkskrant van kerstshows en oudejaarsconferences. Met Sara Kroos ★★★★, Stanley en de Menzo’s ★★★★★, Circus Treurdier ★★★★, Karin Bloemen ★★, Youp van ’t Hek ★★★★, Sjaak Bral ★★★, Guido Weijers ★★, Dolf Jansen ★★
24 dec 2014

Interview met Arjen Lubach in HP De Tijd: “Ik voel me meer verwant met internetmakers dan met theatermakers”
23 dec 2014

Interview met Paul van Vliet in de Telegraaf: “Nog vol van verlangen”.
23 dec 2014 (blendle)

Interview met Andre van Duin in de Volkskrant: Magie in de mondhoeken.
23 dec 2014 (blendle)

Recensie van Jan Beuving en Daan van Eijk met ‘Reken maar nergens op’ in Theaterkrant: “Zelfs de Stelling van Pythagoras is om te lachen” ★★★.
20 dec 2014

Blendle is een website waar tegen geringe bedragen artikels uit kranten en tijdschriften kunnen worden gekocht. Met regelmaat deelt de Zwartekat-redactie columns en artikels met en van cabaretiers en comedians.
Zwartekat op Blendle

Daarnaast verwijzen we ook naar gratis beschikbare artikels. Er staat vermeld wanneer het een Blendle-artikel betreft.

Categorie: In de media | Meer over: , , , , , , , , , , , , , ,
Richard van Bilsen. Eindbaas Zwartekat.nl.