nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

Terugluisteren: Noel van Santen, Guido Weijers, Andermans Veren, Double Dutch

Noël van Santen was te gast in het radioprogramma Kunststof. Hij is de helft van het cabaretduo Schudden. Samen met Emiel de Jong treedt hij nu al twintig jaar op en 20 december ging hun tiende voorstelling in première. HENK gaat over een onopvallende man met een onopvallende baan en een onopvallend leven. Tot zijn onrustige nachten zijn alledaagsheid binnen sluipen. Schudden werd al driemaal genomineerd voor de Poelifinario.
30 dec 2014

Guido Weijers in het radioprogramma Dit is de Nacht. Hij denkt dat cabaretiers vandaag de dag serieuzer genomen worden dan politici. Ook is de grappenmaker kritisch op de media. Zo hekelt hij onder andere de beeldvorming rond Poetin door de NOS. Verder vertelt Weijers dat hij in juni al begint met de voorbereiding op zijn oudejaarsconference. Veel zware onderwerpen zoals MH17 liggen niet te gevoelig volgens Weijers: ‘Je kunt overal grappen over maken, dat is ook mijn taak. De werkelijkheid is ook veel positiever dan we in het nieuws vaak horen. De wereld is zo slecht nog niet.’
30 dec 2014

Andermans Veren met Kick van der Veer.
26 dec 2014, Oud & Nieuw

In het programma Double Dutch op de internetzender CHIN International Radio brengt Leo Heistek een mix van cabaret, kleinkunst en muziek.
26 dec 2014, Godfried Bomans op zijn praatstoel
www.therenfrews.com/doubledutch/

Categorie: Multimedia | Meer over: , , , , ,
Richard van Bilsen. Eindbaas Zwartekat.nl.