nieuws  voorpagina | archief | volg ons via mastodon.social/@zwartekat Instagram Spotify Twitter Mastodon Facebook Youtube
Nieuws

Cabaret en comedy op Spotify

Het afgelopen jaar hebben we lange tijd een probleem gehad waardoor onze honderden Spotify playlists niet publiekelijk zichtbaar waren. Dat probleem lijkt nu eindelijk te zijn opgelost!!

Daarom gaan we weer vrolijk elke zondag verder met de uitbreiding en aanvulling van onze playlists. Met dit keer: de nieuwste oudejaarsconference van Youp van ’t Hek en Amerikaanse stand-up comedy van Adam Newman, Al Madrigal, Alonzo Bodden, Andy Kindler, Anjelah Johnson, Artie Lange, Barry Rothbart, Bengt Washburn, Big Jay Oakerson, Cameron Esposito, Carl Reiner en Mel Brooks, Chad Daniels, Christian Finnegan, Courtney McClean, Cy Amundson, Dan Mintz, Danny Lobell, Dave Foley, Dave Waite, David Tyree, Dennis Miller, Deon Cole, Doug Benson, Dylan Brody.

playlist met laatste toevoegingen
Zwartekat.nl op Spotify

Spotify is een muziekdienst waar een gigantisch grote hoeveelheid muziek te beluisteren is. Naast de betaalde toegang is er ook een gratis variant waarbij je tussen de nummers door een reclameboodschap hoort. Inmiddels hebben we van zo’n 554 artiesten afspeellijsten gemaakt waarmee je vele honderden verschillende albums kunt beluisteren.

Zwartekat.nl is ook actief op Twitter en Facebook. Volg ons!
Zwartekat.nl op Twitter
Zwartekat.nl op Facebook

Categorie: International, Multimedia | Meer over: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,
Richard van Bilsen. Eindbaas Zwartekat.nl.