nieuws  voorpagina | archief | volg ons via mastodon.social/@zwartekat Instagram Spotify Twitter Mastodon Facebook Youtube
Nieuws

Kamps en Kamps annuleren nieuw programma, terug met Rooyackers

Nadat de tournee van de voorstelling Kamps & Kamps 3 van Tim en Wart Kamps eerder dit seizoen twee keer is uitgesteld, is nu besloten om in plaats hiervan met Bor Rooyackers het beste en slechtste van tien jaar Rooyackers, Kamps & Kamps te spelen.

In ‘Een pijnlijke avond met Rooyackers, Kamps & Kamps’ hebben de gebroeders Kamps Bor Rooyackers uitgenodigd bij hen thuis. “Herinneringen worden opgehaald, oude vetes worden opnieuw uitgevochten en er wordt teruggeblikt op hun gezamenlijke cabaretverleden. Zal de warmte van het weerzien overwinnen? Of wordt het een ongemakkelijk en pijnlijk terugkijken? Of een bizarre mix van dit allemaal tegelijk, dwars door elkaar en op de meest onhandige manier?”

Het trio Rooyackers, Kamps & Kamps won in 1998 het Amsterdams Kleinkunst Festival. Na vijf avondvullende programma’s gingen in 2009 de gebroeders Kamps samen verder. Eind 2013 kwam het trio opnieuw bijeen voor ‘Een pijnlijke kerst met Rooyackers, Kamps en Kamps.’ Deze kerstvoorstelling was toen exclusief in Theater Bellevue te Amsterdam te zien.
speellijst

Categorie: Divers | Meer over: , , , ,
Richard van Bilsen. Eindbaas Zwartekat.nl.