www.zwartekat.nl - Verzamelpunt voor cabaret en stand-up comedy
nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

Terugluisteren: Pieter Jouke, Mini en Maxi, Tim Kamps, Samba Schutte

Pieter Jouke in De Taalstaat. Alles komt altijd weer goed. Dat is de les die hij ons probeert mee te geven in zijn nieuwe theaterprogramma ‘Tot nu toe’. Daar gaan we hem over horen. Maar hebben de gebeurtenissen in Parijs daar nog invloed op? Dat willen we natuurlijk óók graag van hem weten.
10 jan 2015

Het legendarische duo Mini & Maxi staat binnenkort weer op het toneel. Het duo stopte vrij abrupt in 2004, maar staan vanaf april weer in de Koninklijke Schouwburg in Den Haag. Ondanks dat ze bijna 70, zal het herkenbaar blijven, beloven ze. In ‘Dit is de dag’ een gesprek met Karel de Rooij (Mini) en Peter de Jong (Maxi) over hun nieuwe plannen.
10 jan 2015

In 2063 zijn de poolkappen gesmolten en door enorme natuurrampen is de aarde bijna geheel overstroomd. Alleen Nederland is vooralsnog gespaard gebleven. De sciencefiction komedie Missie Aarde volgt zeven Nederlandse astronauten die met hun ruimteschip door het heelal reizen met maar één doel: het vinden van een nieuwe thuisplaneet voor de mensheid, voordat de aarde daadwerkelijk onder zee verdwijnt. In ‘Nooit meer slapen’ cabaretier Tim Kamps, die de serie heeft ontwikkeld en geregisseerd.
10 jan 2015

Samba Schutte besluit in 2009 naar Los Angeles te vertrekken. Nu, vijf jaar later, is de acteur en comedian één van de bespelers van de Comedy Store in Hollywood en is hij terug in Nederland voor de theatertour van zijn solovoorstelling ‘Je Maintiendrai’. Het radioprogramma ‘Nooit meer Slapen’ spreekt hem na afloop van een show in theater De Purmaryn in Purmerend.
7 jan 2015
foto: Thierry Schut

Categorie: Multimedia | Meer over: , , , , , ,
Richard van Bilsen. Eindbaas Zwartekat.nl.