nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

Comedian Max Amini naar Nederland en België

De Amerikaans-Iraanse komiek Max Amini komt met zijn nieuwste comedyshow ‘Max Amini Live’ voor het eerst naar Nederland en België. Op 14 mei staat hij in De Meervaart in Amsterdam en op 15 mei in het Zuiderpershuis in Antwerpen.

In 2002 maakte Amini zijn debuut in de LA Improv comedyclub. Zijn shows worden omschreven als “energiek en bevatten rake verhalen over familiebanden, cultuurverschillen en social topics. Met zijn vermogen om een groot deel ter plekke te improviseren maakt de komiek elke show uniek en hilarisch.” Naast comedian is hij acteur en was hij te zien in meer dan 50 films en series, waaronder NBC’s Heroes.

Meer info en kaarten:
kaarten De Meervaart
kaarten Zuiderpershuis

Categorie: International | Meer over:
Richard van Bilsen. Eindbaas Zwartekat.nl.