nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

Kevin Bridges in Nederland en België, extra show Jimmy Carr

De Schotse stand-up comedian Kevin Bridges komt naar de lage landen. Met zijn show ‘A Whole Different Story’ staat hij op 13 juni op de planken van de Meervaart in Amsterdam en op 15 juni in de Stadsschouwburg van Antwerpen.

Bridges maakte zijn debuut tijdens de BBC1 Comedy Roadshow van Michael McIntyre in 2009 en nog geen jaar later trad hij op in de Glasgow SECC Arena voor 10.000 mensen en keerde hij daar in 2011 en 2012 terug voor meerdere uitverkochte shows. Op tv was hij te zien als host voor ‘Stand Up For The Week’ en ‘Live At The Apollo’.
kaarten Amsterdam
kaarten Antwerpen

Jimmy Carr komt in juni terug naar België voor een extra optreden met zijn show ‘Gagging order’. Op 21 juni staat hij in het Koninklijk Circus in Brussel.
kaarten Brussel

Categorie: International | Meer over: ,
Richard van Bilsen. Eindbaas Zwartekat.nl.