nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

Weird Al Yankovic naar Nederland en België

Vandaag kondigt muzikale komiek Weird Al Yankovic zijn grote internationale ‘Mandatory Fun’-tour aan die hem ook naar Nederland en België voert. Op 30 september speelt hij in de Melkweg in Amsterdam en op 1 oktober in de Ancienne Belgique in Brussel. De voorverkoop begint op 30 januari.

Yankovic is bekend van zijn talloze parodieën en grappige video’s. Zo maakte hij persiflages op nummers van Eminem, Nirvana, Lady Gaga, Michael Jackson, Pharrell Williams en vele vele anderen.

Zijn meest recente cd ‘Mandatory Fun’ kwam na verschijning op nummer 1 binnen in de Amerikaanse Billboard Top 200 album chart. Het was meer dan vijftig jaar geleden dat een comedy-plaat die positie innam en de eerste keer dat zo’n plaat op de eerste plaats debuteerde. Een week lang verscheen er elke dag een nieuwe video die in totaal meer dan 46 miljoen keer werden bekeken.

Categorie: International | Meer over:
Richard van Bilsen. Eindbaas Zwartekat.nl.