www.zwartekat.nl - Verzamelpunt voor cabaret en stand-up comedy
nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

24 seconden met… nieuw op HumorTV

Vanaf maandag 16 februari zendt HumorTV ’24 Seconden Met…’ uit, de parodie op het programma ’24 Uur Met…’. In dit programma brengt comedian Stefan Pop 24 seconden door in een studio, samen met een gast.


Iedere dag ontmoet comedian Stefan Pop een nieuwe gast en leert hem of haar in 24 seconden beter kennen. Zo komen o.a. Peter Heerschop, Art Rooijackers en Frank Evenblij op bezoek, gevolgd door o.a. Dolf Jansen, Theo Maassen en misschien zelfs het voltallige Metropole Orkest.

Vanaf 16 februari elke dag om 20.28 uur.

Categorie: Op tv | Meer over: , ,
Richard van Bilsen. Eindbaas Zwartekat.nl.