www.zwartekat.nl - Verzamelpunt voor cabaret en stand-up comedy
nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

Echt Waar?! terug op tv

Vanaf 18 april is de komische quiz ‘Echt waar?!’ weer te zien op RTL4. Tijl Beckand en Ruben van der Meer zijn weer van de partij. Jamai Loman neemt de presentatie over van Jack Spijkerman.

Van der Meer en Beckand krijgen in verschillende rondes prangende vragen, humoristische stellingen en triviale kwesties voorgelegd. Zij laten het publiek in de studio kiezen uit hun verhalen: wat is onzin en wat is Echt Waar?!, hoe bizar en ongelofelijk het ook klinkt. Het programma was eerder te zien tussen 2010 en 2012 en kwam na een pauze van een jaar terug in 2014.

In het persbericht geeft Spijkerman aan waarom hij niet terugkeert als presentator. “Ten eerste trek ik me terug omdat ik vind dat dit programma beter past bij een wat jeugdiger presentator en ten tweede omdat ik waarschijnlijk in diezelfde periode bezig ben met de voorbereidingen en opnames van het RTL 7-programma Koning Voetbal. Ik wens Jamai dan ook veel succes.”

Categorie: Op tv | Meer over: , , , ,
Richard van Bilsen. Eindbaas Zwartekat.nl.