nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

Fluffy returns: Gabriel Iglesias naar Amsterdam en Antwerpen

De Amerikaanse comedian Gabriel Iglesias komt met zijn nieuwste show ‘Laughter Through Unity Tour’ naar Nederland en Vlaanderen. Op 2 juni speelt hij in de Heineken Music Hall in Amsterdam en op 3 juni in de Lotto Arena in Antwerpen.

De corpulente Iglesias, ookwel bekend als ‘Fluffy’, is geliefd vanwege zijn vrolijke humor, imitaties van beroemdheden, stemmetjes en geluidseffecten. Bij Comedy Central heeft hij zijn eigen televisieprogramma ‘Gabriel Iglesias Presents Stand Up Revolution’. Eerder speelde hij in Nederland in o.a. in de Melkweg en CarrĂ©. Nu maakt hij de stap naar nog grotere zalen. Zo heeft de HMH 3.500 zitplaatsen.

De kaartverkoop start morgen om 9 uur.
kaartverkoop Amsterdam
kaartverkoop Antwerpen

Categorie: International | Meer over:
Richard van Bilsen. Eindbaas Zwartekat.nl.