nieuws  voorpagina | archief | volg ons via mastodon.social/@zwartekat Instagram Spotify Twitter Mastodon Facebook Youtube
Nieuws

Terugkijken: In Den Gulden Draeck

Het tweede seizoen is weer in volle gang van de fantasy sitcomserie van “In Den Gulden Draeck” geschreven door Thijs van Domburg en Emilio Guzman! Dit jaar aangevuld met nieuwe gildeleden minstreel Widelbert Wispelwey (Thomas Spijkerman) en reus Nozor Berenbeuker (Pim van Alten). blijven de magiër Proculus (Walter Crommelin), Jörgen (Emilio Guzman) en elf Cornolas (Korneel Evers) aan de tafel zitten onder de leiding van de punctuele halfling Theuderic (Jan-Paul Buijs). Ook leren we notulist Uni-Man (Nico van der Knaap) en eeuwige aartsvijand Elwin de Verschrikkelijke (Murth Mossel) wat beter kennen. Verder zijn er gastrollen van Jan-Jaap van der Wal, Henry van Loon, Patrick Laureij, Tim Fransen en van Merijn Scholten en Thomas Gast. Iedere week is er een webisode te vinden bij HumorTV.

En nog draait het om de vergaderingen natuurlijk.
Aflevering 1: Twee Nieuwe Gezichten
Aflevering 2: Lang Is Hij Levend
Aflevering 3: De Nar (met gastrol Jan Jaap van der Wal)
Aflevering 4: Pottelen

Categorie: Elders op het web | Meer over: , , , , , , , , , , , , , , , ,
Cabagenda.nl: Alle cabaretvoorstellingen overzichtelijk op 1 website / Patrick: Vriendelijk technische gesprekspartner van Zwartekat.