www.zwartekat.nl - Verzamelpunt voor cabaret en stand-up comedy
nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

Zeeuws kalifaat: Brandpunt over Podium Reimerswaal

Brandpunt besteedt aandacht aan de Zeeuwse gemeente Reimerswaal, waarin het theater Podium Reimerswaal en de scholen onder druk staan door een groeiende zwartekousenachterban van de SGP. In december zette de gemeente de subsidie voor het theater abrupt stop. Na een beslissing van de bestuursrechter is dat teruggedraaid, maar de subsidie is lager dan voorheen. Programmeur Jacques Boonman verloor zijn baan, maar procedeert daar nog tegen. In de tussentijd blijft hij als vrijwilliger actief.
Brandpunt, 14 apr 2015
NRC: God wil dat theater niet, 13 dec 2014
Update: vanwege de opmerkingen van Brandpunt-presentator Fons de Poel aan het adres van een Tweede Kamerlid aan het eind van een ander item heeft de KRO-NCRV vooralsnog bedacht om dan de hele aflevering maar offline te halen… Sukkels.
Update 2: Alternatieve video gevonden:
Brandpunt, 14 apr 2015

Categorie: Divers | Meer over: , ,
Richard van Bilsen. Eindbaas Zwartekat.nl.