nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

Eric Koller bij vaste cast Cirque du Soleil

Tof nieuws. Eric Koller is gecontracteerd voor een rol in de nieuwste reizende show van het theatrale wereldcircus Cirque du Soleil die in 2016 in het Canadeze Montreal in première gaat. Begin januari 2016 vertrekt hij om onder de naam ‘Fool Koller’ aan de nieuwe show te werken. Try-outs voor een nieuwe show komen daarmee te vervallen.

In zijn huidige show ‘Koller blijft thuis’ wacht hij samen met zijn publiek op antwoord op zijn sollicitatie bij een wereldcircus. In de show droomt Koller over een carrière als clown in de magische wereld van het circus. Een droom die nu werkelijkheid wordt.

‘Koller blijft thuis’ is nog te zien tot en met 22 december 2015. Dan sluit Koller zijn tournee af in het Oude Luxor theater in Rotterdam en speelt hij voorlopig voor het laatst in Nederland.

foto: KollerCreative

Categorie: Divers | Meer over: ,
Richard van Bilsen. Eindbaas Zwartekat.nl.