nieuws  voorpagina | archief | volg ons via mastodon.social/@zwartekat Instagram Spotify Twitter Mastodon Facebook Youtube
Nieuws

In de media: Paul Haenen, Roue Verveer, Daniël Arends, Ashton Brothers, Hella de Jonge, Lebbis, Lieven Scheire, Andre Manuel

‘In de media’: Zwartekat duikt de bladen in.

Dit keer: Interviews met Paul Haenen, Roue Verveer, Daniël Arends, de Ashton Brothers, Hella de Jonge, Hans Sibbel (Lebbis), Lieven Scheire en Andre Manuel. Verder een artikel over de mooiste regels uit de Nederlandstalige muziek.

Interview met Paul Haenen in Trouw over zijn eerste baan: “Over homoseksualiteit mocht ik het niet hebben”.
6 juni 2015

Interview met Roue Verveer in Trouw: “Omdat ik een grens trek, is het gezellig in huize Verveer”.
6 juni 2015

Interview Daniël Arends in Elsevier: “Ik weet precies hoe goed een grap is”
5 juni 2015

Interview met de Ashton Brothers in Het Parool. Heel de maand juni zijn ze met gasten te zien in de Kleine Komedie in Amsterdam.
5 juni 2015 (blendle)

Interview met de Ashton Brothers in de Telegraaf: “Van alle markten thuis”.
3 juni 2015 (blendle)

Interview met de Ashton Brothers in NRC Handelsblad: “Mooiste verhalen schuilen achter de acts”.
2 juni 2015

Interview in Margriet met Hella de Jonge over de documentaire die ze maakte over haar vader, Eli Asser, en moeder: “Door mijn film stond ik even heel dicht bij mijn vader”.
4 juni 2015 (blendle)

29 kenners kozen voor de VARA-gids hun favoriete regel uit de Nederlandstalige muziek. Met Ramses Shaffy’s ‘Laat me’ op nummer 1: “Ik ken de kroegen kathedralen van Amsterdam tot aan Maastricht / Toch zal ik elke dag verdwalen, dat houdt de zaak in evenwicht.” De tekst is van Herman Pieter de Boer, die in totaal maar liefst drie keer in de lijst voorkomt.
3 juni 2015 (blendle)

Zaterdag herhaalt de VARA ‘Het Grijze Gebied’ van Hans Sibbel, alias Lebbis. Komend seizoen is hij weer te zien met een avondvullende voorstelling nadat hij zijn vorige tournee moest afbreken vanwege een auto-immuunziekte. Dolf Jansen interviewt Sibbel voor de VARAgids.
3 juni 2015 (blendle)

Roue Verveer in de Nieuwe Revu over zijn opvoedboek: “In het boek vermeld ik vijftien keer dat ik geen opvoedkundige ben, dus dat doe ik nu voor de zestiende keer, maar ik denk wel dat die combinatie van ouderwets en modern werkt.”
3 juni 2015 (blendle)

Interview met comedian, tv-maker en natuurkundige (niet afgemaakt) Lieven Scheire. “Ik troost me met het feit dat ik ondertussen al meer met fysica heb gedaan dan veel van mijn inmiddels afgestudeerde jaargenoten.”
1 juni 2015 (blendle)

Interview met Andre Manuel in Tubantia: “Tien brutale vragen aan André Manuel”.
30 mei 2015

Blendle is een website waar tegen geringe bedragen artikels uit kranten en tijdschriften kunnen worden gekocht. Met regelmaat deelt de Zwartekat-redactie columns en artikels met en van cabaretiers en comedians.
Zwartekat op Blendle

Categorie: In de media | Meer over: , , , , , , , ,
Richard van Bilsen. Eindbaas Zwartekat.nl.