nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

Comedy op Cultuurmarkt Antwerpen

Op 30 augustus vindt in Antwerpen de 20ste editie van de Cultuurmarkt van Vlaanderen plaats en  hiermee begint ook het cultureel seizoen 2015-2016.

De Cultuurmarkt is een gratis cultuurfeest in het centrum van Antwerpen met optredens, activiteiten en een infostandmarkt, waar je informatie kan krijgen over het nieuwe cultuurseizoen. Op de pleinen en zalen vinden ondertussen allerlei optredens plaats.

In één van deze zalen, nl. het Zuiderpershuis, zal die namiddag een comedy-event plaatsvinden met comedians uit binnen- en buitenland. De volledige line-up is nog niet bekend, maar enkele namen, die bevestigd zijn, zijn o.a. Bert Gabriëls, Bas Birker, Ann Helena Kenis en Joost Van Hyfte. Meer namen worden later nog toegevoegd.

– Cultuurmarkt Antwerpen

Categorie: Festivals | Meer over: , , ,
Over flappie
Ik heb kerstavond 1961 helaas niet gehaald...