nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

Steven Goegebeur presenteert Cultuurmarkt Vlaanderen

Al eerder hebben wij hier bericht over de Cultuurmarkt Vlaanderen, een gratis cultuurfeest in het centrum van Antwerpen met optredens, activiteiten en een infostandmarkt, waar je informatie kan krijgen over het nieuwe cultuurseizoen. Voor het zesde jaar op rij zal Steven Goegebeur de presentatie op de Grote Markt in Antwerpen voor zijn rekening nemen.

Op 30 augustus kan je op verschillende plaatsen in het centrum van Antwerpen comedians aan het werk zien. Zo zal er in het Zuiderhuis een comedy-event zijn (met o.a. Bert Gabriëls), maar ook in het Suikerrui kan je een set van Nigel Williams zien en vertelt William Boeva verhalen voor de allerkleinsten. De Improfeten (met o.a. Jeron Dewulf) staan in het Fakkeltheater.

In onderstaand filmpje maakt Steven al volop reclame voor de Cultuurmarkt.
Cultuurmarkt

Categorie: Festivals | Meer over: , , ,
Over flappie
Ik heb kerstavond 1961 helaas niet gehaald...