www.zwartekat.nl - Verzamelpunt voor cabaret en stand-up comedy
nieuws  voorpagina | archief | volg ons via mastodon.social/@zwartekat Instagram Spotify Twitter Mastodon Facebook Youtube
Nieuws

Voordekunst: Peter van Rooijen

Peter van Rooijen wil zijn eerste album uitbrengen en wil via Voordekunst voldoende geld ophalen om de CD laten produceren, mixen en drukken. Van Rooijen is cabaretier (winnaar Wim Sonneveldprijs 2012), theatermaker bij o.a. Circus Treurdier en als singer-songwriter maakt hij deel uit van Het Nieuwe Lied.

Afhankelijk van het gedoneerde bedrag staan daar tegenprestaties tegenover. Dat varieert van de download, de CD, kaartjes voor zijn voorstelling tot een liefdeslied of het mogen bepalen van de titel van het album.

Voor meer informatie en doneren:
www.voordekunst.nl

Categorie: Divers | Meer over: ,
Richard van Bilsen. Eindbaas Zwartekat.nl.