www.zwartekat.nl - Verzamelpunt voor cabaret en stand-up comedy
nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

In de media: Karin Bloemen, Sara Kroos, Jochem Myjer, Jan Aarntzen, Thomas Acda, Hans Teeuwen

uit de kattenbak‘In de media’: Zwartekat duikt de bladen in.

Dit keer: Interviews met Karin Bloemen, Sara Kroos, Jochem Myjer, Jan Aarntzen, Thomas Acda, Hans Teeuwen.

Interview met Karin Bloemen in de Volkskrant.
4 sept 2015

Interview met Sara Kroos in VROUW van de Telegraaf naar aanleiding van haar nieuwe verhalenbundel met taartrecepten, ‘Als ik het niet kan, kun jij het ook!’
4 sept 2015 (blendle)

Interview met Sara Kroos in Elsevier. ‘Vandaag wil ik dood, maar morgen niet’
3 sept 2015 (blendle)

Interview met Jochem Myjer vanwege zijn debuut als schrijver van het kinderboek De Gorgels: “Gelukkig heb ik de fantasie van een kind.”
3 sept 2015

Interview met Jan Aarntzen in Trouw. Hij ontwerpt kostuums en decors voor ondermeer Karin Bloemen, de Ashton Brothers, Richard Groenendijk.
2 sept 2015 (blendle)

Interview met Thomas Acda in Het Parool over zijn roman ‘Onderweg met roadie’. “De hoofdpersoon van Thomas Acda’s (48) debuutroman Onderweg met Roadie lijkt verdacht veel op hemzelf in het opgeheven succesduo Acda & De Munnik. ‘Ik zat namelijk een beetje vast met het verhaal.'”
31 aug 2015 (blendle)

Interview met Thomas Acda in NRC.next. “Het duurt even voor hij stopt met plichtmatig antwoord geven en begint met praten. Het is, zegt hij, enorm wennen. Als artiest en acteur heeft hij ‘miljoenen’ interviews gegeven. Maar dit is de eerste keer dat hij als schrijver optreedt.”
29 aug 2015 (blendle)

Interview met Hans Teeuwen in De Standaard. “Met ‘Popstukken’ heeft comedian Hans Teeuwen een ijzersterke plaat gemaakt. Geen cabaret, geen Engelstalige jazz maar onversneden pop en rock in cool, swingend en vooral hoogst creatief Nederlands.”
29 aug 2015 (blendle)

Interview met Hans Teeuwen in de Nieuwe Revue. Over podiumangst, zingen zonder ironie en cabaret zonder boodschap. ‘Ik ben je vraag alweer vergeten, joh.’
26 aug 2015 (blendle)

Blendle is een website waar tegen geringe bedragen artikels uit kranten en tijdschriften kunnen worden gekocht. Met regelmaat deelt de Zwartekat-redactie columns en artikels met en van cabaretiers en comedians.
Zwartekat op Blendle

Categorie: In de media | Meer over: , , , , ,
Richard van Bilsen. Eindbaas Zwartekat.nl.