nieuws  voorpagina | archief | volg ons via mastodon.social/@zwartekat Instagram Spotify Twitter Mastodon Facebook Youtube
Nieuws

Genomineerden ICFR Talent Award 2015

De 16 genomineerden voor de ICFR Talent Award 2015 zijn bekend gemaakt. Deze talenten zullen tijdens het ICFR, het Internationaal Comedy Festival Rotterdam, strijden voor één van de twee ICFR Awards.

De comedian, die de meeste likes op zijn/haar filmpje op Facebook krijgt, wint de ICFR Talent Publieks Award 2015. De 8 talenten met de meeste stemmen op Facebook gaan door naar de halve finale, alhoewel het mogelijk is dat de jury nog een wildcard uitdeelt, en hen kan je aan het werk zien op het ICFR 2015 en zij maken dan kans om de ICFR Talent Vakjury Award te winnen.

De 16 genomineerden zijn: Arjan Kleton, Remko Lamers, Edith Veerhoek, John Kleppe, Eric Goossens, Renee Snijder, Michael Sanches, Collin Edson, Drizay, Rima Kawuwung, Bugra Han, Thijs van der Sande, Jet van Dam, Maarten Lenior, Raoel Fatehmahomed en Lucinda Sedoc.

Het ICFR vindt plaats op 9 en 10 oktober op en rond de Wilhelminapier en Katendrecht in Rotterdam.
Facebook: ICFR 2015
ICFR

Categorie: Festivals | Meer over: , , , , , , , , , , , , , , , ,
Over flappie
Ik heb kerstavond 1961 helaas niet gehaald...