nieuws  voorpagina | archief | volg ons via mastodon.social/@zwartekat Instagram Spotify Twitter Mastodon Facebook Youtube
Nieuws

Terugluisteren: Veldhuis & Kemper, Wart Kamps, Hella de Jonge

Veldhuis & Kemper waren deze namiddag te gast in De Roodshow op Radio 2:
18 sept 2015

Cabaretier en acteur Wart Kamps is te zien in het toneelstuk De Therapiegeneratie dat aankomende donderdag in première gaat. Deze tragikomedie van theatercollectief de Hartenjagers gaat over zes ambitieuze mensen die samenkomen in een praatgroep. In het radioprogramma Nooit meer slapen spreekt Nicole Terborg Kamps bij een repetitie in Amsterdam.
15 sept 2015

Hella de Jonge bij Andersdenkenden. Dit jaar verscheen haar documentaire ‘Verlies niet de moed’. De Jonge maakte deze film nadat zij een doos met oude brieven en beeldopnames van overleden Joodse familieleden had gevonden. Die ontdekking leidde tot lange gesprekken met haar vader Eli Asser, die nooit over de oorlog had willen praten.
31 aug 2015

Categorie: Multimedia | Meer over: , , ,
Over flappie
Ik heb kerstavond 1961 helaas niet gehaald...