www.zwartekat.nl - Verzamelpunt voor cabaret en stand-up comedy
nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

In de media: Zondag met Lubach, Mies Bouwman, Freek de Jonge, Annie MG Schmidt, Koot en Bie

uit de kattenbak‘In de media’: Zwartekat duikt de bladen in.

Dit keer: Zondag met Lubach en portretten van Mies Bouwman, Freek de Jonge, Annie MG Schmidt en Van Kooten en De Bie.

Zondag met Lubach is terug. En dat is niet onopgemerkt gebleven. Naast alle interviews op radio en televisie besteedden ook de bladen aandacht aan de start van het derde seizoen.

Interview met Arjen Lubach in de Telegraaf. “We werden zelfs gepolst of we misschien 32 afleveringen konden leveren, maar dat is onmogelijk met dit kleine team. We krijgen geld voor een talkshow, maar in principe maken we drama, wat veel duurder is. Na acht weken is de creativiteit van de vijf schrijvers behoorlijk uitgeput.”
19 sept 2015 (blendle)

Het Parool sprak met Zondag met Lubach-producent Human Factor.
19 sept 2015

De Volkskrant stelt de vraag waarom een satirische nieuwsshow op de Nederlandse televisie nu wel lukte. Volgende krant zit hem dat in de opmerkelijke bemanning van de redactie.
16 sept 2015 (blendle)

Interview met de VARAgids. Arjen Lubach over drie keer herschrijven en de wereld willen veranderen.
16 sept 2015 (blendle)

De VPRO-gids zette wat hoogtepunten van Zondag met Lubach op een rijtje.
15 sept 2015 (blendle)

Vrij Nederland bestaat 75 jaar. Begin deze maand verscheen het jubileumnummer met daarin portretten van grote vernieuwers van de afgelopen driekwart eeuw.

Door haar medewerking aan het satirische VARA-programma ‘Zo is het toevallig ook nog eens een keer’ veranderde Mies Bouwman ‘van engel en heilige in rooie rothond en vuile Jodin.’ Hoe kon dat gebeuren?
9 sept 2015 (blendle)

‘Ik geloof in energie, inspiratie en saamhorigheid,’ zegt Freek de Jonge. Zijn carrière is een dubbele zoektocht: naar wie we zijn en hoe we moeten leven, en hoe dat over te brengen op de anderen. ‘Gooi je erin!’
9 sept 2015 (blendle)

Annie Schmidts kinderboeken worden hogelijk gewaardeerd, maar de Jip & Janneke-verhalen zijn wel erg uit de oude doos. Toch?
9 sept 2015 (blendle)

Koot en bie, Kees van Kooten en Wim de Bie, waren uit op de perfecte sketch. Dat heeft geleid tot een oeuvre met een paar honderd hoogtepunten.
9 sept 2015 (blendle)

Blendle is een website waar tegen geringe bedragen artikels uit kranten en tijdschriften kunnen worden gekocht. Met regelmaat deelt de Zwartekat-redactie columns en artikels met en van cabaretiers en comedians.
Zwartekat op Blendle

Categorie: In de media | Meer over: , , , , , , ,
Richard van Bilsen. Eindbaas Zwartekat.nl.