www.zwartekat.nl - Verzamelpunt voor cabaret en stand-up comedy
nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

In de media: Maurice Hermans, Jochen Otten, Het Nieuwe Lied, Vincent Bijlo, Wim Helsen, Ronald Goedemondt, Pieter Derks

uit de kattenbak‘In de media’: Zwartekat duikt de bladen in.

Dit keer: recensies voor Maurice Hermans, Het Nieuwe Lied en Vincent Bijlo. Interviews met Jochen Otten, Wim Helsen, Ronald Goedemondt en Pieter Derks.

Recensie voor ‘Zo’n Toon’ van Maurice Hermans in de Volkskrant: “De liedjes zijn de enige reden om naar Zo’n Toon te gaan.” ★★
23 okt 2015

Interview met Jochen Otten in Brabants Dagblad. Binnenkort starten de try-outs voor zijn nieuwe theaterprogramma en is hij te zien in het tweede seizoen van Sluipschutters.
22 okt 2015

Recensie van Het Nieuwe Lied voor de seizoensopener van ‘Samen solo’ in de Theaterkrant: “De betere singer-songwriters” ★★★★
22 okt 2015

Recensie voor Vincent Bijlo met ‘Het Nieuwe Nu’ in NRC Handelsblad: “Vincent Bijlo kan ouderwets los gaan” ★★★
21 okt 2015 (blendle)

Interview met Wim Helsen in Humo. Ze proberen hem te spreken over tv-serie Clinch (vanaf februari op Canvas), maar hij blijft praten over het tv-programma Winteruur waarmee hij vanaf maandag te zien is.
20 okt 2015 (blendle)

Interview met Ronald Goedemondt in Esquire. Met een zesde soloshow op komst, alsook een tweede seizoen van het programma Sluipschutters, heeft Ronald Goedemondt – ‘van nature best infantiel’, tevens ‘manisch’ en ‘een sociale mongool’ – eindelijk zijn vorm gevonden.
14 okt 2015 (blendle)

Pieter Derks over zijn studententijd.
14 okt 2015 (blendle)

Blendle is een website waar tegen geringe bedragen artikels uit kranten en tijdschriften kunnen worden gekocht. Met regelmaat deelt de Zwartekat-redactie columns en artikels met en van cabaretiers en comedians.
Zwartekat op Blendle

Categorie: In de media | Meer over: , , , , , ,
Richard van Bilsen. Eindbaas Zwartekat.nl.