nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

Op tv: René van Meurs

Aanstaande zaterdag- op zondagnacht is de tv-registratie van ‘Voor de storm’ van René van Meurs te zien op NPO3, om 01.15 uur.

“Wat zou dat toch lekker zijn; even helemaal niets. Geen geschreeuw, geen meningen, niet hoeven duwen of trekken. Eerst rustig nadenken, dan praten. Op normaal volume, over zaken die er toe doen. Voetbal, boodschappen doen, Isaac Newton, je afkomst en de invloed hiervan op allerlei, televisiekijken en Nederland bijvoorbeeld. Wat fijn dat wij, als beschaafde mensen onder elkaar, vanavond lekker warm binnen zitten. Voor de storm losbarst.”

Sinds 2007 is Van Meurs lid van de Comedytrain. In november 2012 wint hij overtuigend de jury- en publieksprijs van het 47e Cameretten festival in Rotterdam. Binnenkort is hij ook te zien in de eerste reeks van Padoem Patsss!

Categorie: Op tv | Meer over:
Richard van Bilsen. Eindbaas Zwartekat.nl.